Onze klantendienst is gesloten, wij zijn weer open vanaf 9u. Graag tot dan.

RetourbeleidOpgelet! Bij zowel garantie als retouren moet u deze eerst aanmelden via ons contactformulier op de contact pagina en wij zullen dan contact met u opnemen over de verdere afhandeling.

Vermeld aub uw ordergegevens en wees bij de beschrijving steeds zo volledig mogelijk. Indien dit van toepassing is zou het handig kunnen zijn om ook een foto mee te zenden.

Garantie


Heb ik bij handig.nl garantie op mijn artikelen?

Ja, voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het artikel.


Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Bij handig.nl geldt je factuur als garantiebewijs.

Retourneren


Retourneren binnen de 14 dagen


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier online of via de retourbon bij uw bestelling.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.